Hirdetés

Vezeték nélkül tölt majd az iWatch



|

Több jelentés szerint is hajlított kijelzőt kap az Apple okosórája.

Hirdetés

Közeleg a szeptember 9-i Apple rendezvény, és bár iWatch-alkatrészeket sehol nem látni, a pletykák egyre szaporodnak. A The Wall Street Journal például úgy tudja, hogy hajlított OLED kijelző kerül az okosórára, a The New York Times pedig azt mondja, hogy egyedülálló, zafírral borított hajlékony képernyő és vezeték nélküli töltés teszik majd érdekessé a terméket. 

Hirdetés

Az iWatch állítólag két eltérő méretben érkezik, az egészségügyi appok mellett pedig nagy extra lesz, hogy az NFC-támogatásnak hála fizetőeszközként is lehet majd használni. Az Apple a vezeték nélküli töltés mellett azután döntött, hogy a napenergia hasznosítását nem sikerült kellően jól megoldani ilyen célokra. 

Az Apple névtelen belsős emberei szerint az iWatch a cég egyik eddigi legnagyobb projektje, és hihetetlen mennyiségű pénzt és időt öltek bele az utóbbi időben, ráadásul messze lepipálja majd a jenlegi fitneszes eszközöket. Még mindig valószínű, hogy csak 2015 elején érkezik meg, de ha minden jól megy, szeptember 9-én már bemutatják az okosórát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.