Hirdetés

Vezeték nélküli kontroller a Mad Catz-től



|

Bármelyik iOS 7-es készülékkel kompatibilis a Mad Catz vezeték nélküli kontrollere.

Hirdetés

Bár az Apple kimarad a Mobile World Congressből, néhány gyártó azért mutat be olyan megoldásokat, amelyeket az almás termékekhez szán. A Mad Catz például a C.T.R.L.i névre keresztelt vezeték nélküli kontrollerét vitte magával, ami bármelyik iOS 7-es készülékkel használható. 

Hirdetés

A C.T.R.L.i nem a Logitech PowerShellre vagy a MOGA Ace Powerre hasonlít, hanem sokkal inkább a SteelSeries Stratusra: Bluetooth-on keresztül kapcsolódik hozzá, nem a Lightning porton. Maga a kontroller az Xbox 360-hoz gyártott Mad Cart MLG Pro Circuiten alapszik, és teljes mértékben konzolos irányítást biztosít. 

Az egyszerre négy kontrollert támogató C.T.R.L.i többek között olyan játékokkal használható iOS 7 alatt, mint a Rayman Fieste Run, a Dead Trigger 2 vagy az Asphalt 8: Airborne. Mivel egyre több ilyen kontroller kerül a piacra, a fejlesztők is egyre több játékban teszik lehetővé a használatukat. A C.T.R.L.i áprilistól lesz kapható, a fekete, fehér, piros, kék és narancs színek egyaránt 80 dollárba kerülnek majd. 

 

Még több érdekesség az MWC-ről. 

 

Fotó: Engadget

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.