Hirdetés

Vezeték nélküli töltést kap az iWatch



|

Jó esetben ősszel futhat be az Apple Moto 360-ra hasonlító okosórája.

Hirdetés

Az Apple Luxshare nevű beszállítójára hivatkozva több kínai forrás is azt állítja, hogy az iWatch vezeték nélküli töltéssel kedvezhet a felhasználóknak. A Luxshare állítólag már elküldte a szükséges alkatrészeket tesztelésre, és jelenleg jóváhagyásra vár az almás cégtől. A kínaiak úgy tudják, hogy a gyártási idők függvényében valamikor még az idei év második felében, de megérkezik az Apple okosórája. 

Hirdetés

Érdekesség, hogy már régebben is pletykáltak vezeték nélküli töltést az iWatch-hoz. Akkor azt állították, hogy egy méterről is tud tölteni az Apple okosórája, illetve, hogy az üzemidő a fejlesztés akkori szakaszában nagy problémát jelentett. A prototípusok csak 1-2 napig bírták egy feltöltéssel, de az Apple 4-5 napos üzemidőt szeretett volna megcélozni. 

Az eddig kiszivárgott információk alapján az iWatch Healthbook alkalmazással, számos biometrikus érzékelővel és kerek kialakításban készül majd el. Állítólag a Moto 360-ra hasonlít majd, csak sokkal laposabb köntösben. Egyes elemzők két eltérő méretet várnak, mások két eltérő verziót, amelyekből az egyik erősen prémium jellegű lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.