Hirdetés

Vicc volt az iWatch szeptemberi bemutatója



|

Egy neves blogger csak viccből állította, hogy szeptemberben jelenik meg az iWatch.

Hirdetés

Bizakodásra adott okot egy neves Apple-blogger, John Gruber cikke, amelyben az általában jól értesült szerző azt állította: a Motorola mérnökei nagy figyelmet próbáltak szerezni a Moto 360 ügyetlen kijelzőjének, mindez viszont még viccesebb lesz, amikor az Apple bejelenti a viselhető kütyüjét a következő hónapban. Mivel a blogger általában hiteles információkat szállított, ezért mindenütt címlapra került az iWatch szeptemberi megjelenése. 

Hirdetés

Az egész még hitelesebbnek tűnt amiatt, hogy egy ideje tudni, az Apple szeptember 9-én tart egy nagy médiaeseményt. Az iWatch-lázat azonban maga Gruber törte ketté, amikor bejelentette, hogy csak viccelt, és fogalma sincs, melyik hónapban érkezik a viselhető kütyü. 

Az iWatch régóta mítoszként létezik a médiában, hiszen rengeteg információ kering róla, konkrét alkatrészt vagy hivatalos információt azonban soha nem láttunk vele kapcsolatban. Az elemzők legvalószínűbbnek tekinthető jóslatai szerint egyébként októberben mutathatja be az Apple, legjobb esetben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.