Hirdetés

Viccet csinált az Apple-ből a Samsung az új reklámjában



|

A Samsung Apple-ellenes reklámjaiban a célpont ezúttal az iPad Air és az iPhone 5S.

Hirdetés

A Microsoft mellett a Samsung is imád olyan reklámokat készíteni, amelyekben megmutatja, miért rosszak, és a saját termékeihez mérten haszontalanok az Apple készülékei. Ezúttal a Galaxy Note 3 és a Galaxy Tab Pro 10.1 döngölték a földbe az iPhone 5S-t és az iPad Airt

Hirdetés

Az első videóban LeBron Jamest látjuk, az egyik oldalon egy 4 hüvelykes iPhone 5S-en, a másik oldalon egy Galaxy Note 3-on. A Samsung itt a kijelző mérete mellett annak a minőségét és a stylus hiányát is kritizálja, majd közlik, hogy LeBron James elfutna ettől a telefontól. 

 

 

Alaposan kifigurázták az Apple ceruzás jelenetét is, amivel korábban az iPad Airt és annak vékonyságát hirdette a cupertinói cég. A cerzua mögött ugyanis egy szupervékony iPad Air lapul, a mögött pedig egy még vékonyabb Samsung táblagép, a Galaxy Tab Pro 10.1. A 7,5 helyett 7,3 milliméteres tábla ráadásul a dél-koreaiak szerint jobb képminőséget és multitaskingot is biztosít. 

A reklámháború minden bizonnyal tovább folytatódik, hiszen a két cég továbbra sem egyezett meg a vitáiról egymással a bíróságon. Ráadásul közeleg a Galaxy S5 és az új Galaxy Gear, illetve idén jön az iPhone 6 és az iWatch is, ha hinni lehet a pletykáknak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.