Hirdetés

Videó a törhetetlen iPhone 6 kijelzőről



|

Az alábbi videóban azt demonstrálják, hogy mit tesz egy kulcscsomó, illetve egy kés az új iPhone 6 4,7 colos kijelzőjével.

Hirdetés

Marques Brownlee azt mondja, sikerült rátennie a kezét egy elképesztően strapabíró zafír-kristály kijelzőre, amin gyorsan be is mutatja, hogy mit bír az Apple által használt anyag. Ehhez egy kést, valamint egy kulcscsomót használ. Ütögeti, karcolja és rányomja a kijelzőre, de végül egy árva karcolás sem látszik.

Hirdetés

„Ez nem egy mintadarab.” mondja Brownlee. „Ez egy valódi iPhone 6 alkatrész, egyenesen az Apple gyártósoráról.”

A videóban Brownlee köszönetet mond Sonny Dickson-nak, a kijelzőért, aki már számos iPhone alkatrészt szerzett meg megjelenés előtt.

A Gorilla Glass-al ellentétben, mely az iPhone 5S-t védi, a zafír-kristály papírvékony (ténylegesen papírlap vastagságú) és képes nagy nyomásnak ellenállni. Az Apple már most is használja az anyagot az iPhone 5S kameráján, de gyakran előfordul high-end órákban, valamint néhány fényképezőgép lencséjében.

A videóban láthatjuk, hogy a kijelző mennyire hajlékony. Brownlee a cipőjével próbálja meghajlítani és eltörni azt.

Ez nem csupán azt jelenti, hogy az iPhone-ok teljesen karcállóak lesznek, de azt is, hogy jövőben nem lesz szükség kijelzővédőkre.

 

(Forrás: Mashable)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.