Hirdetés

[Videó] Tömegek várták itthon az iPad 2-őt



|

Ott voltunk, megkérdeztük a sorban állókat is, hogy bírják a várakozást, és miként tekintenek az Apple új táblagépére.

Hirdetés

Kicsit eltért az iPad 2 piacra bocsátásának módja az iPhone-étól, hiszen utóbbi készüléket egy ideig csak az egyik mobilszolgáltató forgalmazta, és magát a termékindítást is egyetlen boltra összpontosították. Az iPad esetében ez másként alakul, hiszen senki nem rendelkezik exkluzív forgalmazási jogokkal, így az érdeklődők több kereskedés közül is választhattak. Az árusítás a központi szabályok szerint tehát március 25-én, péntek este 7 órakor indult, amit az a kikötés egészített ki, hogy egy vásárló egy sorszámmal csak egy készüléket vásárolhat.

 

A magyarországi premier egyik állomására mi is ellátogattunk, hogy kamerára vegyük a hazai őrületet és talán az első magyar iPad 2 vásárlót.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.