Hirdetés

Videó: Zeppelin Air



|

A formáját tekintve egyszerű darab a Bowers&Wilkins hangfala, amely akár Wi-Fi kapcsolaton keresztül is képes fogadni a zeneszámokat.

Hirdetés

A Bowers&Wilkins CES-en bemutatott Zeppelin Air hangszórója talán egy formatervezési díjat is megérdemelne, de ha azt nem is, kétségtelen, hogy nehéz csak úgy elmenni a formája mellett. A tojás – illetve a készítők szándéka alapján zeppelin – alakú eszköz az ezüstszínű, elegáns dokkolójával ugyanis bármely nappali vagy dolgozószoba dísze lehet. Az eszköz beépítetten négy 25 wattos és egy 50 wattos hangfallal rendelkezik, és többek között a Bowers&Wilkins digitális jelfeldolgozási technológiájával gondoskodik a megfelelő hangzásról. A Zeppelin többféleképpen vezérelhető: a dokkolója képes fogadni az újabb iPhone, iPod készülékeket, míg az AirPlay-technológiával vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is utasítható Mac-ről és PC-ről egyaránt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.