Hirdetés

Videókon a működő iPhone 6



|

Kínából származó tesztvideókban bukkant fel az igazinak tűnő iPhone 6.

Hirdetés

A hétvégén elsőként egy 4,7 hüvelykes iPhone 6 bukkant fel egy videón, ami a végleges, teljesen működőképes változatnak tűnt. A különböző fórumok szakértői alaposan kielemezték, de sokan csak egy klónnak tartották az eszközt. Nem telt bele sok idő, és záporozni kezdtek a valódinak tűnő iPhone 6 készülékek és a videóik, tesztjeik Kínából, így egyre elképzelhetőbb, hogy nem puszta hamisítványokról van szó. 

Hirdetés

Az egyik legérdekesebb például az a hét perces anyag, amiben minden tekintetben bemutatják a készüléket, és ki is próbálják az egyes funkcióit. Értelemszerűen kedd estig senki nem tudja megmondani, hogy a valódi iPhone 6-ot látjuk vagy egy hihetetlenül jól sikerült hamisítványt. 

Miközben az iPhone 6-tal kapcsolatos hírek elképesztő mennyiségben záporoznak, addig örömteli, hogy már nem kell sokat várni az igazságra. Holnap 19 órakor megtudjuk, milyen is az igazi iPhone 6 - a bemutatóról a PC World Online élőben közvetít

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.