Hirdetés

Videón a működő iPhone 6



|

A Feld & Volk összerakott egy működő iPhone 6-ot a kiszivárgott alkatrészekből.

Hirdetés

Már nincs sok hátra az iPhone 6 készülékek szeptember 9-i bemutatójáig, ennek örömére pedig minden nap újabb fotók kerülnek elő az eszköz alaplapjáról és alkatrészeiről. Az is bebizonyosodott, hogy végre NFC is lesz az új iPhone-ban. Ami azonban a legérdekesebb, az a Feld & Volk új videója. A luxus-iPhone-okkal foglalkozó cég működés és bootolás közben videózta le az összerakott iPhone 6-ot. 

Hirdetés

Természetesen még csak véletlenül sem az Apple-től kapták a telefont. A Feld & Volk azt mondja, hogy az eddig kiszivárgott különböző alkatrészekből rakott össze egy működőképes modellt, hogy azt majd luxuskiadásban is elérhetővé tegye a megjelenés után.

Az eszköz a külön összegyűjtögetett alkatrészek ellenére teljesen működőképesnek tűnik, elkezd bebootolni, és eljut az iTunes-aktiválásig. A készülék külseje kapcsán nem csak a Home gomb tartogat érdekességet, a kamera gyűrűje is kiemelkedik a házból - még mindig nem tudni, miért. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.