Hirdetés

Videón az iPhone 6 hátlapja



|

A MacOtakara hitelesnek tűnő hátlapot mutatott be a videójában.

Hirdetés

A japán MacOtakara blog már többször is szolgált olyan rajzokkal és információkkal az iPhone 6-ról, amelyek meglehetősen hitelesnek tűntek. Ezúttal is hasonló a helyzet, de most egy videóban mutatták be a 4,7 hüvelykes iPhone 6 állítólagos hátlapját. Mellette összehasonlításképp műanyag koncepciók láthatóak, illetve egy iPhone 5S. A hátlap jó eséllyel valódi, ugyanis a belső elrendezése, a kivágások és a logó is nagyon meggyőző. 

Hirdetés

A pletykáknak megfelelően a hátlap (gyakorlatilag a készülék háza) jóval laposabb az iPhone 5S-nél. Rajta van minden eddig emlegetett kivágás, hosszúkásak a hangerőgombok, mint az iPad minin, illetve jobb oldalra került a bekapcsológomb is a nagyképernyő egyszerűbb egykezes használata érdekében. 

A jelenlegi információk szerint az Apple egyszerre mutatja majd be a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ot, és mindkettő szeptember 19-től lesz kapható. Az 5,5 hüvelykes úgy tudni, hogy 100 dollárral drágább lesz, cserébe csak ebbe kerülhet optikai képstabilizáció és zafírüveg bevonat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.