Hirdetés

Vigyázat, itthon is elszabadult az új iPad!



|

Drágább itthon, de még így is többet kapunk ugyanazért a pénzért.

Hirdetés

Végre, már most kapható az új Apple iPad itthon is. Persze Európában és itthon drágább, mint Amerikában, mindenesetre most kicsit olcsóbb, mint az előző generáció volt.

 

Ha az ember az új iPad-ra néz még akkor is csorogni kezd a nyála, ha véletlenül épp ki nem állhatja az Apple táblagépes operációs rendszerét, szemléletét, hónaljszagát, akármit. Az új iPad egyértelműen többet nyújt elődjénél és nagyobb felbontása nem csak halott marketing fogás, mivel nem csak a legújabb szoftverekkel használható ki, hanem a régebbi iPad játékok is gazdagabban (nem csak felnagyítva) jelennek meg rajta.

 

 

Hogy milyen kedvező kiszállítási ajánlattal és mely konfigurációban mennyiért elérhető az újdonság, azt konkrétan megtudhatjuk a macworld.hu híréből. Annyi elég előzetesben, hogy a legolcsóbb verzió, ami hagyományosan minden iPad generáció esetében (és most is) 500 dollár az USÁ-ban, az itthon 149 900 Ft. Valamelyest szelídült tehát az ár, de már igencsak gyűjtjük az indulatot, hogy utána járjunk, pontosan: Miért drágább minden Európában és főként Magyarországon, mint az USÁ-ban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.