Hirdetés

Visszahívják a hibás iPhone 5 telefonokat



|

Az Apple kicseréli a bekapcsológombot a hibásan működő iPhone 5 készülékeken.

Hirdetés

Az Apple visszahívási akciót kezdeményezett, amely az iPhone 5 készülékeket érinti. Az akció hátterében a gyakran részben vagy teljesen hibásan működő bekapcsológomb áll: az alkatrész egyeseknél hol csak néha jó, hol egyáltalán nem. 

Az almás vállalat szerint meglehetősen kisszámú készüléket érint a visszahívás (és így a hiba), így azért, hogy mindenki biztosra mehessen, létrehoztak egy külön weboldalt is. Itt a konkrét telefon szériaszáma alapján bárki ellenőrizheti, hogy érintett-e az ügyben. 

Hirdetés

A készülékeket vagy személyesen kell eljuttatni az Apple boltjainak vagy hivatalos szervizpartnereinek egyikéhez, vagy postán az Apple-höz. A cupertinói cég kizárólag működőképes és iOS 7-et futtató telefonok esetében garantálja a cserét, az iPhone 5 megjelenéséhez mérten 2 éves időkereten belül. Akik garancián kívül, önköltségen már megjavíttatták a hibás alkatrészt, azoknak az összeget az Apple a hírek szerint megtéríti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.