Hirdetés

Vízállónak reklámozzák a csalók az iOS 7-es iPhone-okat



|

A kamu reklám azt ígéri, vízálló lesz a telefonunk az iOS 7-től.

Hirdetés

A közösségi oldalakon egy új, kamu reklám kezdett terjedni, ami nagyon hasonlít az Apple hirdetéseire. Ez azt ígéri, hogy az iOS 7 telepítésével a szoftverfrissítésnek hála vízállóvá varázsolhatjuk az iPhone-unkat. A The Independent beszámolója szerint egyre több gyanútlan felhasználó dől be a csalásnak, és teszi tönkre a telefonját. 

Hirdetés

A reklám azt állítja, hogy vészhelyzet esetén egy kapcsoló lekapcsolja a készülék tápellátását és egyes alkatrészeit azért, nehogy kár keletkezzen az iPhone valamelyik áramkörében. Mivel a hirdetés alján az is ott van, hogy a vízálló funkcióra az Apple garanciája is vonatkozik, sajnos még csábítóbb volt a kevésbé tapasztaltak számára, hogy élesben is kipróbálják, tud-e búvárkodni az iPhone iOS 7-tel. 

A kacsa reklámnak azért sem volt nehéz bedőlni, mert ma már egyre több az olyan készülék vagy tok, amely ténylegesen vízálló. Egyszer talán az Apple is kiad egy ilyet, de az biztos, hogy nem szoftverfrissítés keretében hozza el ezt a funkciót. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.