Hirdetés

Windows Phone demó Androidon és iOS-en



|

Mire nem jó a HTML5 - gondolta a Microsoft, és készített egy WP7 demót.

Hirdetés

Kérdéses, hogy az az érdekesebb-e, hogy a Microsoft HTML5-tel készített egy igazán mutatós dolgot, vagy inkább az, hogy egyáltalán mit.

 

Nem is demonstrálhatná jobban más az egyre jobban terjedő webes szabvány képességeit, mint a most kiadott Windows Phone 7 demó, mely lehetővé teszi, hogy a Metro UI-t kipróbálják a Android, illetve iOS felhasználók. A dolog egyszerű, csupán el kell látogatnunk telefonunk beépített böngészőjével a Microsoft ezen célból létrehozott oldalára, és máris elénk tárul a piros színben pompázó csempe-rendszer.

 

 

 

 

 

Persze csak néhány egyszerűbb funkciót tekinthetünk meg, de arra tökéletes, hogy a letisztult felülethez meghozza az ember kedvét. Az Android felhasználók egyébként eddig is élvezhették az UI kinézetét, mivel számtalan olyan alkalmazás érthető el ingyenesen az Android Marketen, melyek a képen is látható interface-t hozzák el szeretett készülékünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.