Hirdetés

Wozniak összeházasítaná az Apple-t és a Google-t



|

Amennyiben Steve Wozniak az Apple élén lenne, más lenne a helyzet.

Hirdetés

Steve Wozniak a legutóbbi interjújában arról beszélgetett a BBC-vel, hogy mi lenne, ha ma ő lenne az Apple ügyvezetői székében Tim Cook helyett. Wozniak egyértelműen arra vágyik, hogy az Apple és a Google két jó barátként működjön együtt, és ossza meg a másikkal a titkait. 

Hirdetés

Wozniak persze elismerte, hogy a valóságban ezzel lennének üzleti oldalról problémák, de ha rajta múlna, akkor mindent megtenne azért, hogy a cupertinói cég együtt dolgozzon a Google-lel. Az Apple alapítója tovább ment, és azt mondta, hogy a Samsung telefonjain is vannak olyan dolgok, amiket szívesen venne egy iPhone-on, és arra vágyik, hogy az Apple használhassa a tetszetős megoldásokat. 

Woz kitért még az okosórákra is, amelyekkel kapcsolatban elmondta, hogy három-négy éve olyan LED-es kijelzőkön gondolkodik, amelyek összehajthatóak lennének, majd ha szükségünk van rájuk, a csuklónkról csak ki kellene ezeket hajtani. A hajtogatás szerinte azért lenne muszáj, mert túl kicsiben nincs értelme egy csuklóra rakott okostelefonnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.