Hirdetés

Zafírüveg nélkül jöhet az iPhone 6



|

Állítólag nem voltak jók a töréstesztek, nem lesz zafírüveg az iPhone 6-on.

Hirdetés

Gyakorlatilag teljesen biztosra mondható, hogy az Apple kedden este a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ot is bemutatja. Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője úgy értesült, hogy a 4,7 hüvelykes verzió szeptember közepétől lesz megvásárolható, míg a nagyobbik phablet elérhetőségére további 5 vagy 10 hetet kell várni. 

Hirdetés

A kezdetekben állítólag mindkét változattal készletgondok lesznek, így nem lesz olyan könnyű szerezni egyet az Apple tepsifonokból. Jó hír viszont, hogy végre lesz 128 gigabájtos kiadás. Azt nem tudni, hogy a 16 gigabájtos modelleket végleg eltemetik-e, de a 32 és a 64 gigabájtos kapacitás biztosnak látszik. 

Meglepő hír viszont, hogy az Apple állítólag a töréstesztek láttán meggondolta magát, és inkább mégsem tesz zafírüveget a készülékek kijelzőjére. Lesz viszont belső légnyomásmérő és programozható bekapcsológomb, amely az appokon belül kaphat plusz funkciót. 

A bemutatót a PC World Online élőben közvetíti

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.