Hirdetés

Megújult a legendás Razer DeathAdder



|

A Razer három év után frissítette egyik legkedveltebb játékos-egerét, a DeathAddert.

Hirdetés

 

A játékosoknak szánt egerek egyre fejlődő és bővülő kínálatában a Razer egyik egere, a DeathAdder, még mindig nagyon kedvelt darabnak számít a felhasználók körében. Bemutatkozását követően három évvel a Razer úgy döntött, frissíti a modellt. 

 

Az eszköz kívülről mit sem változott, ideális jobbkezeseknek, remek fogású, és a Razer-től megszokott kellemes, gumiszerű borítást kapta. A nagy változás azonban a 3,5G-s infravörös szenzor, amivel már 3500 dpi-t nyújt az aranyozott csatlakozójú egér.

 

Az érzékenységet menet közben is lehet állítani, és öt különböző, programozható gombot használhatunk. A scroll-gomb továbbra is kéken világít, a Razer logó pedig ugyanilyen színben hullámzik. Az új DeathAdder ára 60 euró (16 200 forint).

 

deathadder-3500_small.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.