Hirdetés

Megújult a Sony Walkman MP3-lejátszó



|

A Sony patinás nevű MP3 lejátszó családját bővítette ki három új taggal.

Hirdetés

Az USB-s E-Series család tegnap került hivatalos bemutatásra. Az új Walkman modell az NW-E044 kódnevet kapta, 8 gigabájtos memóriával rendelkezik és rögtön még kétféle verzióban is kapható, 2 és 4 gigabájtos tárhellyel (ezek neve NW-E042 és NW-E043). Az új Sony Walkman MP3 lejátszók érdekessége, hogy mindig olyan külsőt adhatunk neki, amilyen az éppen akutális hangulatunk, köszönhetően a cserélhető Style-Up előlapnak. Ami a szárazabb adatokat illeti, mindegyik készülék támogatja az MP3, az ATRAC, az AAC, a WAV és a WMA fájlkiterjesztéseket. Egyetlen nagy bánatunk, hogy nem támogatják a DRM módszerrel védett fájlokat.

 

 

sonywalkmane1-480x360.jpg
 

A három soros, színes LCD kijelző a legfontosabb adatokat mutatja lejátszás közben, de nem maradhatott ki egy ilyen zenés hordozható kütyüből az FM rádió és az USB sem, aminek segítségével tölthetjük is a készüléket. A csomagolásban találunk még egy pár Sony EX fülhallgatót, amelyek a Sony Ericsson mobilokból is ismert fontópiás kialakítást kapták, így rendkívül közel szólnak a dobhártyához anélkül, hogy károsítanák azt, viszont a háttérzaj szűrésében is jeleskednek. Az újdonságok Japánban debütálnak május 16-án, méghozzá 81, 102 és 132 dolláros áron (a 2, 4, 8 gigabájtos modellek esetében).

 

 

sonyeseries.jpg
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.