Hirdetés

Microsoft Razer Reclusa - nem csak játékosoknak



|

A Microsoft számos beviteli eszközzel örvendeztette – vagy éppen ríkatta – már meg a vásárlókat.

Hirdetés

Az előző hónapban bemutatott Habu egér párja a Reclusa billentyűzet, amely szintén a Razer fejlesztése. Az eszköz a Razer Tarantula némiképp átalakított változata, amely a Habuhoz hasonlóan szintén Microsoft-logót és garanciajegyet visel. Funkcionalitás tekintetében a Reclusa átlagos multimédiás billentyűzet: médialejátszáshoz és internetes programjaink gyorsindításához is találunk rajta extra gombokat. Apró figyelmesség a burkolat szélére épített két-két gomb, amelyek közül a bal oldali párossal a vágólapot, a jobb oldalival pedig az előre-hátra lépés funkciókat kezelhetjük. Az igazi érdekességek akkor válnak láthatóvá, amikor hasra fordítjuk az eszközt.

 

reclusa1.jpg

 

A két felső sarokban rejtett USB-csatolókat találunk, amelyek vezetékezés szempontjából rendkívül praktikusak. A klaviatúra saját vezetékét a beépített dobra csévélhetjük, valamint rácsíptethetjük a billentyűzet aljára is, az általunk választott oldalra - csillagos ötös megoldás. Az igazi pluszt a gombok alatt derengő kék háttérvilágítás jelenti, amely színben pontosan passzol a Habuéhoz. Külön öröm, hogy az eddigi próbálkozásokkal ellentétben végre sötétben sem zavaróan világos a fény, mégis jól látható nappal is.

 

reclusa2.jpg

 

Adatok:

  • Vezetékes USB-csatlakozás
  • Kék háttérvilágítás
  • Angol kiosztás
  • 10 funkciógomb, 2 tekerőgomb
  • Párnázott, gumírozott csuklótámasz

 

Értékelés:

Microsoft Razer Reclusa

Előny: rendkívül kellemes megjelenés, remek minőség

Hátrány: drága, angol kiosztású

Teljesítmény: 92%

Szolgáltatás: 96%

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.