Hirdetés

Folytatódik a nagy Windows és Office akció!



|

A Godeal24.com továbbra is verhetetlen áron kínálja a szoftvereket.

Hirdetés

Godeal24.com hatalmas akciókkal kezdte meg a 2022-es évet, a lendület pedig egyetlen pillanatig sem hagyott alább. Többféle konstrukcióban kínálnak akciós Windows és Office szoftvereket, és más egyéb hasznos programcsomagokat. Érdemes alaposan átnézni a lenti listákat, most tényleg mindenki megtalálja a számára leginkább kedvező ajánlatokat!

Hirdetés

Különleges ajánlatok

Az alábbi csomagokban a normál árhoz képest akár jelentős kedvezménnyel zsebelheted be az Office csomagokat, melyek elengedhetetlenek a hétköznapi munkához.

A legjobb Windows + Office ajánlatok

Ha kifejezetten Windows 10, vagy Windows 11 operációsrendszert keresel, és melléjük egy Office csomag is kéne, akkor az alábbi listát érdemes tüzetesen átnézned. Az EGD62 kuponkód használatával ráadásul kedvezménnyel veheted meg őket.

50%-os Windows kedvezmények

Ezek a Windows szoftvereket 50%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Godeal24.com akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az EGD50 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

Még több kedvezményes ajánlat

Az alábbi esetekben is az EGD62 kuponkódot kell használni ahhoz, hogy kedvezményesen lehessenek megvásárolhatók a termékek.

További hasznos programok 

Ezek között az akciós szoftverek között bármiféle kuponkód nélkül válogathatsz.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.