Hirdetés

Melyik Microsoft 365 csomag illik hozzád? Segítünk kideríteni!



|

Jelentős eltérések vannak a különféle Microsoft 365 csomagok között, érdemes közülük megfontoltan választani. Megmutatjuk, melyik mit tud, így könnyebben eldönthető, melyikre van szükséged.

Hirdetés

Érdemes előfizetni a Microsoft 365 szolgáltatására, hiszen így nem csak a legfrissebb Office programokhoz férhetsz hozzá legálisan, hanem az 1 TB-os OneDrive szolgáltatás segítségével egy szinte korlátlan online tárhelyhez is juthatsz, ráadásul hamarosan számos új megoldással is gazdagodhatsz - mint, ahogy az már korábbi cikkünkben kiderült. A jó hír az, hogy mindegyik csomag esetén 30 napig ingyen tesztelheted a Microsoft 365 termékeket, így már előre eldöntheted, hogy azok megfelelnek-e az igényeidnek.

Az alapszintű élményhez ráadásul nem kell elkötelezned magodat, hiszen egy - a Windowsba történő bejelentkezésnél is használt - Microsoft-fiók tulajdonosaként korlátlan ideig ingyen használhatod a World, az Excel, a PowerPoint és a OneNote webes verzióit, illetve hozhatsz létre Forms űrlapokat. Habár ezen megoldások nem kínálják azt a széleskörű funkcionalitást, mint a kliensoldali társaik, könnyű szerkesztéshez, dokumentumok megtekintéséhez tökéletesen alkalmasak, hasonlóan az iOS és Android alapú társaikhoz, amelyek szintén ingyenesen tölthetők le. Sőt, még az Outlook.com rendszeres is 15 GB tárhelyet kínál, a Skype segítségével pedig maximum 50 fős megbeszélés is tartható.

A Microsoft 365 csomagok még teljesebb élményt kínálnak. Hiszen tartalmazzák a legújabb Office kliensek legerősebb változatait, valamint 1 TB OneDrive és 50 GB Outlook.com tárhelyet kínálnak minden felhasználónak, támogatják a fejlett megosztási lehetőségeket, a naptár és egyedi domain integrációt, sőt, a Skype-on belül havi 60 percnyi ingyenes hanghívást is biztosítanak számtalan országon belül. Az egyszemélyes csomag mindezt a jóságot egy felhasználónak kívánja, míg a családi csomag a profilok számát meghatszorozza, így egy népesebb família akár 6 TB tárhelyre is szert tehet e módszerrel, ráadásul fontos programokhoz is hozzájuthat - amely listát a családbiztonság, illetve a családbarát Teams még tovább fog bővíteni.

Cégek, 6 főnél nagyobb vállalkozások számára pedig remek választás lehetnek a Microsoft 365 üzleti csomagok, amelyek jól skálázhatók, azaz a számlázás a felhasználók számra alapján történik, ráadásul egy kisebb cég is megfizethető áron juthat olyan céges szolgáltatásokhoz, mint amilyen az Exchange, vagy a SharePoint Online, vagy éppen az egységes kommunikációt kínáló Teams. Bármely szolgáltatásról legyen szó, járt hozzá a 99,9 százalékos rendelkezésre állás, az adatok biztonsági mentése, valamint az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat is.

A fenti táblázatban összegyűjtöttük nektek a legfontosabb eltéréseket a csomagok között (ha rákattintasz, nagyobb méretben könnyebben átböngészheted). Ha teljesebb listára vágysz, a Microsoft vonatkozó táblázatában minden fontos információt megtalálhatsz.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.