Hirdetés

Mini laptop az Olidatától



|

Májusban kerül piacra az olasz gyártó "csinosnak" mondott apró notebookja.

Hirdetés

 

Az olasz Olidata bemutatta új, ultrahordozható laptopját, a Contét. A letisztult, de kellemes megjelenésű modell 13,3 hüvelykes, és két féle panellel érhető el.

 

A 16:10-es 1280 x 800-as felbontásra képes, míg a 16:9-es verzió 1366x 768-as képet ad. Belül a két modell - nagyjából - megegyezik: Core 2 Duo processzorral, és opcionális 3G-vagy WiMAX-modullal szerelték őket.

 

Az ígért akkumulátor-üzemidő négy óra, a nagyobbik akkuval már hét óra. A 16:10-es képaránnyal rendelkező változat némi extrát is kapott modelltársához képest: ebbe olyan pluszok kerültek mint az Intel Turbo Memory, az ujjlenyomat-olvasó, a háttérvilágításos billentyűzet és a 3GB RAM.

 

Az Olidata új gépei Európában májusban kerülnek a boltok polcaira, az ígéretek szerint valamivel kevesebb mint 1000 eurós árakon.

 

olidata-conte.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.