Hirdetés

1 GB-os Samsung SIM kártya



|

A Samsung Párizsban bemutatta 1 GB-os, SIM kártya technológiáját.

Hirdetés

A SIM kártya egy IC alapú Smart Card, amely a GSM hálózatokban arra használatos, hogy azonosítsa a felhasználókat. Ahogyan a multimédiás technológia egyre modernebb lesz a mobiltelefonokban, nagyobb adattárolási kapacitást és nagyobb sebességű átvitelt is biztosítanak a SIM kártyához a tervezők. Egy külön memória kártya helyett a Samsung 1GB-os S-SIM a system-in-package (SiP) rendszer segítségével, a két funkciót egyesítve éri el a magas gigabájt sűrűséget és a flash memóriát anélkül, hogy a megszokott SIM kártya nagysága növekedne. A kis forma elősegíti a multimédiás készülék kompakt méretét.

A Samsung új S-SIM-je egy SIM illesztőegységen alapul, hogy biztosítva legyen a rendszer kompatibilitása más, szokványosabb technológiákkal ill a technológia támogassa a nagy sebességű MultiMediaCard- és USB rendszereket is a gyorsabb adatátvitel, valamint a nagyobb adatmennyiség érdekében. A 2004-es, 128 MB-os S-SIM kifejlesztése után a Samsung érte el a piacon először az egy GB-os álomhatárt az 1GB S-SIM-mel múlt év júniusában. Vezető Smart Card fejlesztőkkel együttműködésben a Samsung 2006-ban pedig bemutatta a nagyközönségnek az 1 GB multimédiás S-SIM-et.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.