Hirdetés

1 GB RAM került a Motorola Atrixba



|

Emellé kétmagos NVIDIA Tegra processzor, ujjlenyomat-olvasó, és HSPA+ is társult.

Hirdetés

Nem unatkoznak a Motorola Mobility CES-re delegált munkatársai: elsőként bemutatták a Xoomot, majd tegnap számos androidos okostelefonról is lerántották a leplet. Egyik készülék sem rossz, azonban a legérdekesebb közülük az Európában is hamarosan a boltok polcaira kerülő Atrix.

 

Motorola Atrix
Motorola Atrix

 


Az Android 2.2-es eszköz egy vérbeli csúcsmobil: a 4 colos kapacitív és multitouch érintőkijelzője 960×540 pixel felbontású, felette egy 0,3 megapixel felbontású kamera kapott helyet. Az elsődleges hátlapi szenzor 5 megapixeles képek készítésére alkalmas, autofókuszos, és egy LED-es vaku is került alá.

 

Motorola Atrix
Motorola Atrix

 


Rátérve a motorháztető alatt lapuló igazi érdekességekre: az Atrixban 1 GHz-es NVIDIA Tegra 2 SoC teljesít szolgálatot, a kétmagos egység mellé pedig 1 GB RAM-ot társítottak a mérnökök. Kommunikálni alapvetően négysávos GSM-hálózaton keresztül képes a telefon, ám támogatja a 14,4 megabites HSDPA-t, feltölteni pedig akár 5,76 Mbit/s sebességgel is képes. A DLNA-s Wi-Fi vezérlő kompatibilis az n-szabvánnyal, az EDR-es Bluetooth 2.1-es.


Egyéb specifikációk: ujjlenyomat-olvasó, gyorsulásmérő, FM-rádió, szabványos hangkimenet, 16 GB beépített háttértár, microSD-foglalat, A-GPS, 1930 milliamperes akku, 135 grammos tömeg, 117.8 × 63.5 × 10.1 mm-es ház. Az Atrix Európában elsőként az angol Orange szolgáltatónál lesz kapható a második negyedévtől kezdve, sajnos várható árat még nem tudunk mondani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.