Hirdetés

1 GHz-es processzor kerül a Nokia N9-be?



|

A forrás szerint abszolút felsőkategóriás lesz a mobil.

Hirdetés

Az utóbbi napokban meglehetősen sok képet kaptunk a Nokia első MeeGo-t futtató készülékéről, így nem meglepő módon elkezdtek szállingózni a pletykák a belbecsről is. Először is leszögeznénk, hogy a készülék típusszáma egyelőre nem tisztázott: még júniusban beszámoltunk egy N9-nek nevezett eszközről, de akkor az N8 QWERTY-s variánsáról volt szó - nem tudni, hogy tulajdonképpen melyikre hogy kell hivatkozni.

 

 


Visszatérve a jelenlegi telefonra: a forrás szerint 1 gigahertzes Snapdragon (szerintünk inkább Texas Instruments) processzor került a gépbe, amely mellé 512 MB RAM-ot társítottak a finn mérnökök. A ROM kapacitása 1 GB, ezen felül 64 GB szabadon felhasználható háttértárral büszkélkedhet az eszköz, amely ráadásul egy maximum 32 gigás microSD-vel tovább bővíthető - persze, ha mindez egyáltalán igaz.


Az érintőkijelzőjét 4 colosnak mondják, 800×480 pixeles felbontással, a kamera pedig 5 megapixelesnek ígérkezik. Természetesen került bele Wi-Fi vezérlő is, ezen felül támogatja a HSDPA/HSUPA szabványokat is a 160 grammos mobil. Mindezen specifikációk nem tűnnek lehetetlennek, de egyelőre érdemes komoly fenntartásokkal kezelni őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.