Hirdetés

1 terás WD merevlemez a Raspberry Pi-hoz



|

Az érintőkijelző után újabb hasznos kiegészítőt kapott a minigép.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a Raspberry Pi mini számítógép érintőkijelzős kiegészítője, most pedig egy óriási háttértárat jelentettek be hozzá. Ezúttal nem "hivatalos" perifériáról van szó, a Western Digital a saját szakállára próbálja kiszolgálni a kütyüvel rendelkezők igényeit.

Hirdetés


A 80 dolláros áron már kapható PiDrive igazi érdekessége meglepő módon nem maga az 1 terabájtos HDD, hanem a kitben lévő speciális USB kábel. Ennek az egyik vége a merevlemezbe megy bele, a másik vége viszont három ágra van osztva: az egyiket a dobozban mellékelt áramadapterrel kell összekötni, a másik az adatkapcsolatot biztosítja a Pi-jal, a harmadik pedig a Raspberry Pi árambemenetére megy rá. A spéci kábellel leváltható a Pi-hoz addig használt áramkábel.


A Raspberry Pi Model B+ és Raspberry Pi 2 Model B termékekkel kompatibilis Western Digital PiDrive 80 dolláros áron került forgalomba. A fent említett hardvereken túl a doboz tartalmaz egy 4 gigabájtos memóriakártyát is.


(Forrás: Liliputing, WD)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.