Hirdetés

10 colon kínál 4K felbontást a JDI kijelzője



|

Feltehetően nem mennek el szó nélkül a panel mellett a tabletgyártók.

Hirdetés

A Japan Display még a héten bemutatta a világ első 10,1 colos és 3840×2160 pixel felbontású kijelzőjét, a 438 PPI pixelsűrűségű hardvert elsősorban táblagépekbe szánja a gyártó. A JDI állítása szerint a 4K-s az IPS megjelenítő nem csak a felbontás terén kiemelkedő, ugyanis a maximális 2180 milliwattos (a panel maga 380 mW, a háttérvilágítás 1800 mW) fogyasztásával csupán annyi energiát vesz fel, amennyit manapság a hasonló 2K-s felbontású modellek.

Hirdetés


A termék iránt érdeklődő vállalatokat sajnos nem nevezte meg a JDI, azonban a kiélezett piaci versenyből fakadóan minden bizonnyal az összes komoly piaci szereplő figyelmét felkeltette az 1100:1 kontrasztarányú, 400 cd/m2 fényerősségű és 160 fokos betekintési szögekkel rendelkező hardver.


Összességében természetesen jó kérdés, hogy egyáltalán mekkora szükség van a 4K-s felbontásra egy ekkora kijelzőn, továbbá a tabletgyártók milyen grafikus processzorral lesznek képesek kihasználni a benne rejlő potenciált.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.