Hirdetés

10 megapixeles öszvér



|

Állítólag telefon, megjelenésében inkább fényképezőgép a Samsung készüléke.

Hirdetés

Annyira azért nem kell aggódnunk, egyelőre Koreában kapható csak ez a különlegesség.


A B600 telefon külső formája a szokásos kompakt digitális kamerákra emlékeztet. Homlokzati oldalról hagyományos telefon, a hátlapja pedig digitális kameraként használható. Vakuval, LED segédfényes autofókusszal, háromszoros digitális és ötszörös optikai zoommal rendelkezik, még a fehéregyensúlya is állítható. Bluetooth adaptert is építettek bele a könnyebb kapcsolódás véget, sőt, tévékimenettel is rendelkezik. MMCmicro memóriakártyát használ a képek tárolásához. Kihasználva a 2,2 hüvelykes TFT kijelző 320×240 képpontos felbontását még mobil digitális tévéadást is lehet nézni rajta -- az ehhez szükséges Satellite DMB hálózat elérhető Koreában, de nálunk sajnos nem. QVGA méretű MPEG-4 mozgóképek felvételére is használható





A Samsung nagy hangsúlyt fektet a kamera-mobilokra, 2004 októberében a világon elsőként mutatta be az 5 megapixeles kamera-telefont, akárcsak az első 7 megapixeles modellt 2005 júliusában. A Samsung 10 megapixeles kamera-telefonja (SCH-B600) 6 milliméterrel keskenyebb és 10 grammal könnyebb, mint 7 megapixeles elődje (SCH-V770), úgyhogy jó irányba haladunk. Persze azért még kellőképpen húzza a zsebünket, viszont cserébe légiesen megkönnyíti pénztárcánkat: bolti ára átszámítva mintegy 900 USD.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.