Hirdetés

10 megapixeles Samsung telefon



|

Hirdetés

A Samsung újabb jelentős lépést tett a kamera-telefonok piacán azáltal, hogy elkészítette a 10 megapixeles beépített kamerás mobiltelefont, amelyet idén márciusban a CeBIT kiállításon mutattak be. A Samsung 2000-ben elsőként jelent meg olyan mobil telefonnal, amely beépített kamerával rendelkezik. A Samsung szintén a világon elsőként mutatta be az 5 megapixeles kamera-telefont 2004 októberében, és az első, 7 megapixeles kamera-telefont 2005 júliusában. A Samsung 10 megapixeles kamera-telefonja (SCH-B600) 6 milliméterrel keskenyebb és 10 grammal könnyebb, mint a 7 megapixeles kamera-telefon (SCH-V770), ezenkívül abban is különbözik a korábbi megapixel kamera-telefonoktól, hogy műholdas mobil TV funkcióval is felszerelték.
Profi fotós A B600 ugyanolyan fényképezési képességeket biztosít, amelyekkel egy 10 megapixeles digitális kamera is rendelkezik, hiszen háromszoros optikai zoom mellett ötszörös digitális zoom-mal is felszerelték, nem is beszélve az autofókuszról és vakuról, amely optimális esetben 10 megapixeles fényképek készítésére alkalmas. A B600 ezenkívül olyan LED autofókusz funkcióval látta el a Samsung, amelynek segítségével a telefon tulajdonosa sötét környezetben is tiszta és éles képeket készíthet. A LED autofókusz automatikusan választja ki a távolságot, és megfelelő fókuszbeállítást biztosít az optimális fotózáshoz. A B600 ráadásul rendelkezik fehér szín beállítással, kézi fókusz-funkcióval, valamint folyamatos és szakaszos fényképezési lehetőséggel. A Bluetooth-szal a felhasználók vezeték nélkül is küldhetnek képeket más mobiltelefonokra, nyomtatókra. A TFT-LCD a telefon méretéhez képest a legnagyobb lehetséges kijelző. A photo-fine króm LCD 16 millió szín megjelenítésére képes, amely gyakorlatilag a természetben fellelhető összes színt magában foglalja, így a fényképezőgép jogosult a "True Color" elnevezésre. Mozgóképek QVGA felbontással rögzíthetők, másodpercenként 15-30 kockával. A felhasználók kiváló minőségben élő TV adást is nézhetnek a Satellite DMB funkciónak köszönhetően.
A B600 telefon külső formája a valódi digitális kamerák formájára emlékeztet. A készülék elülső lapja hagyományos telefon, a hátlapja pedig digitális kameraként használható. A B600 további modern funkciói közé tartozik az MP3 lejátszó, a névjegykártya scanner és a 128 szólamú polifónikus hang. A B600 ára Koreában 900 000 won (körülbelül 200.000 forint). Műszaki jellemzők: - CDMA 2000 1X EVDO 800 Mhz - 10 megapixeles kamera, autofókusz, 3x optikai és 5x digitális zoom, fókusz segédfény - 2,2"-os, QVGA (240x320 pixel) felbontású, 16,7 millió színű TFT LCD kijelző - MMCmicro bővíthetőség - Mobil TV (Satellite Digital Multimedia Broadcasting ) - Videó felvétel & üzenetek (MPEG4 / H.264) - MP3/ AAC / AAC+ zenelejátszó - Kettős hangszóró / Anycall Band - Bluetooth technológia / PictBridge / - Hangfelismerés - Dokumentum nézegető / TV-kimenet / Bluetooth - Nyomtatás Várható kártyafüggetlen ár: 200.000 Ft (bruttó)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.