Hirdetés

10 perc alatt feltölthető a Fujitsu mobilja



|

Ujjlenyomat-olvasóval is rendelkezik a felső kategóriás modell.

Hirdetés

Az Engadget beszámolója alapján a japán mobilszolgáltatók szokásukhoz híven elkezdték bejelenteni a téli kollekciójuk fontosabb készülékeit. A nem túl érdekes eszközök mellett a Softbank ezúttal egy igazi érdekességgel is előállt, amely az egyik lehető leghétköznapibb okostelefonos problémára nyújt megoldást.

Hirdetés


A vállalat által decemberben piacra dobandó Fujitsu Arrows A (301F) csúcsmobilnak két érdekessége akad: egyrészt található a hátlapján egy ujjlenyomat-olvasó, másrészt pedig a 2600 milliamperes akkumulátora 10 perc alatt teljesen feltölthető. A funkcionalitás valószínűleg két komponensű, a komoly töltő mellett feltehetően a Qualcomm Quick Charge 2.0 technika alkalmazása is nélkülözhetetlen volt a lehetővé tételéhez.


A Fujitsu mobiljának további fontosabb specifikációi: 5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelző, 13 megapixeles hátlapi kamera, Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet, 2 GB RAM, 64 GB háttértár, microSD foglalat, Android 4.2 operációs rendszer.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.