Hirdetés

100 ezer felett az Android Market kínálata



|

A Google online boltja ugyan nem szorongatja az AppStore-t, de kispályás megoldásnak sem nevezhető.

Hirdetés

Fontos mérföldkőhöz ért a napokban az Android Market, ugyanis a letöltésre kínált alkalmazások száma immáron meghaladja a százezret: az AndroLib szerint jelenleg egész pontosan 110 461 program érhető el, amelyek 64 százaléka ingyenes.

 

AndroLib: 2010. október 26.
AndroLib: 2010. október 26.

 


Ezzel a számmal Steve Jobs-ból valószínűleg csak egy mosolyt lehet kicsalni, hiszen az AppStore kínálatát a becslések szerint 290-300 ezer szoftver képezi, sajnos hivatalos adatokat már egy ideje nem hozott nyilvánosságra az almás cég.

 

AndroLib: 2010. október 26.
AndroLib: 2010. október 26.

 


A találgatás tárgyát inkább az 1 milliós mérföldkő képezi: egyesek szerint nem lehetetlen, hogy az Apple jövő év végére elérje a nagy presztízsértékű számot, hiszen a pletykák szerint naponta körülbelül 1000 alkalmazással bővül a repertoárjuk - és a tempó csak fokozódik. Véleményünk szerint a „nagy nap" inkább 2012-ben fog eljönni, amennyiben továbbra is töretlenül bővül a kínálat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.