Hirdetés

12 megapixeles lesz a Galaxy Note 7 kamerája



|

A Zauba ismét árulkodott, a Samsung új csúcskészüléke megtartja a 12 megapixeles kamerát.

Hirdetés

A Zauba egy olyan weboldal, ami India exportját és importját követi, és már számos olyan elem jelent meg rajta, ami a Samsung Galaxy Note 7-hez köthető. Ezekből sok információ kiderült az elmúlt hetekben, megerősítették például az íriszszkenner érkezését és a vízálló burkolatot is. 

Hirdetés

Ezúttal egy újabb kulcsalkatrésszel kapcsolatban jött visszaigazolás. Egy ideje már sejtjük, hogy a Galaxy Note 7 ugyanazt a 12 megapixeles hátsó kamerát kapja, mint a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge - most pedig kiderült, hogy a múlt héten a 12 megapixeles modult Dél-Koreából Indiába szállították az SM-N930F-hez. 

A kiírás szerint a kamera optikai képstabilizálással és autofókusszal rendelkezik. 

Meglepő lett volna, ha a Galaxy Note 7 más kamerát kap, mint a Galaxy S7, de szerencsére ez nem probléma, elvégre a mezőny egyik legjobbjáról van szó. 

A Galaxy Note 7 augusztus 2-án mutatkozik be, 15-től pedig kapható. A Snapdragon 820-as SoC-t Európában Exynos 8893-ra cserélik, a 4 GB RAM-ot 5 megapixeles szelfikamera és 3500 mAh-s akku egészítik majd ki, új Grace UX kezelőfelülettel a rendszerben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.