Hirdetés

12 millió felett a mobil-előfizetések száma



|

Decemberben az átlagosnál körülbelül háromszor több új szerződést kötöttek a hazai ügyfelek.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta a múlt év utolsó hónapjára vonatkozó mobilos gyorsjelentését, a statisztika szerint pedig igen csak jól jártak decemberben a szolgáltatók. Átlagosan havonta olyan 30 ezerrel szokott nőni az előfizetések száma (a kivétel erősíti a szabályt), azonban karácsonyra való tekintettel ez az érték 111 ezerre emelkedett.

 

 


Összességben a hívásfogadásra alkalmas SIM-kártyák száma hivatalosan 12,011 millió lett december végére. A forgalmat generáló ügyfelek száma 171 ezerrel nőtt novemberhez képest, így 11,049 millióra emelkedett az aktívak bázisa.

 

 


Tavaly december végére a teljes ügyfélszám alapján számolva a T-Mobile részesedése a novemberi 43,37 százalékról 43,36 százalékra, a Telenoré pedig 34,60 százalékról 34,26 százalékra csökkent, míg a Vodafoné 22,03 százalékról 22,38 százalékra nőtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.