Hirdetés

1,25 millió PNA-t hív vissza a Garmin



|

Legrosszabb esetben kigyulladhatnak a navigációs eszközök, a gyártó ingyenesen javítja az érintett modelleket.

Hirdetés

A Garmin tegnap bejelentette, hogy világszerte 1,25 millió nüvi márkájú PNA-t szeretnének egy javítás erejéig visszakapni, lehetőség szerint minél előbb. A tájékoztatás szerint az egyik gyártójuk beszállítója hibás akkumulátorokkal látta el az összeszerelő sorokat, amelyek túlmelegedhetnek, extrém esetben pedig akár ki is gyulladhatnak.

 

 


A probléma a 200W, 250W, 260W, 7xx és 7xxT típusszámú eszközök esetén állhat fenn, azonban csak egy bizonyos gyártónál, pontosan meg nem nevezett időpontok közt összeszerelt modellekről van szó. Amennyiben valaki az előbb említett eszközök bármelyikével rendelkezik, az látogassa meg a garmin.com/nuvibatterypcbrecall weboldalt, ahol a készülék sorozatszámát megadva egyértelműen kiderül, hogy érintett-e birtokolt PNA.


Rossz esetben a készüléket vissza kell küldeni javításra, az utasítások elvileg az említett oldalon lesznek olvashatóak. Az egész procedúra az ügyfél részéről semmibe sem fog kerülni, bár nyilván egy ideig nélkülöznie kell majd a navigációs eszközét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.