Hirdetés

128 gigás microSDXC kártya a Sandisk kínálatában



|

Sejthetően egy kisebb vagyonba kerül a brutális kapacitású lapka.

Hirdetés

Az okostelefonok és táblagépek számítási teljesítményének növekedésével párhuzamosan a háttértár nagyobb kapacitása iránti igény is folyamatosan nő, hiszen a rengeteg zene és videó mellett már a komolyabb 3D-s játékok helyigénye is meglepően magassá vált.


Hirdetés


A helyből való kifogyás megelőzése érdekében a Sandisk most Barcelonában bemutatta a világ első 128 gigabájtos microSDXC kártyáját, amely kapacitásra rádupláz a jelenleg kapható legkomolyabb modellekre. A gyártó állítása szerint a specifikusan mobilokba és tabletekbe ajánlott termék bődületes tárhelyét a memórialapkák egymásra tetejére halmozásával érték el, az új kártyájuk belsejében 16 szinten helyezkednek el a chipek.


A Sandisk 128 gigás microSDXC kártyája papíron már nemzetközileg elérhető, az Egyesült Államokban hétfőtől kezdve a Best Buy és Amazon 199 dolláros (~45 ezer forintos) áron értékesítik. Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy hány kompatibilis eszköz van a piacon, hivatalosan például a tegnap este bemutatott Samsung Galaxy S5 is csak 64 gigás kártyákat képes kezelni.


(Forrás: PocketNow, Sandisk)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.