Hirdetés

13 megapixeles kamera került a Motorola MT917-be



|

Valószínűleg csak Kínában lesz kapható a kevlár hátlapú csúcsmobil.

Hirdetés

A RAZR után újabb figyelemreméltó készülékkel rukkolt elő a Motorola, a China Mobile kínálatában hamarosan elérhetővé váló MT917-be szimplán mindenből a legjobb került. Sajnos az árán felül a részletes specifikációit is homály fedi, ám a rendelkezésre álló információk alapján egyértelmű, hogy nem egy kispályás megoldással állunk szemben.

 

 


Nem meglepő módon a telefon kétmagos, 1,2 gigahertzen ketyegő processzorral lett felszerelve, amely mellé az Android 2.3 futtatásához bőven soknak mondható, 1 GB memóriát társítottak a mérnökök. Az 1280×720 pixeles érintőkijelzője 4,5 col átlójú, míg a vakuval is ellátott, autofókuszos hátlapi kamerája 13 megapixeles.


A legvékonyabb pontján csupán 8,5 milliméteres mobil további érdekességei közül még kiemelendő, hogy a hátlapja a RAZR-éhez hasonlóan kevlárból készült, a komplett háza cseppálló, az érintőpanelét pedig Gorilla Glass védi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.