Hirdetés

1500 dollár egy Google Pixel XL-ért?



|

Óriási a hiány a Google nagy okostelefonjából - az Amazon ezért a megmaradt készletet elképesztően drágán adja.

Hirdetés

A Google Pixel és Pixel XL Amerikában mostanában elég nehezen beszerezhető, a kereslet folyamatosan meghaladja a kínálatot. A Google áruházában nincs a Pixel XL-ből, a Best Buyban sem, és a Verizon március előtt biztosan nem szállít egy ideje (van, aki még az első napi rendelését is a nyárra várja). 

Hirdetés

Vannak, akik mindezek miatt hajlandóak többet is fizetni, ha előbb kaphatnak a Pixel XL-ből. De vajon megér 1500 dollárt? Az Amazon ennyiért adja a Pixel XL független, 128 GB-os változatát. 

Ennek az alapára Amerikában 869 dollár, ami önmagában sem kevés, de így különösen prémium. A felárból kijönne egy rendes Pixel is pluszban. 

Ezt az árat közvetlenül az Amazon adta, tehát nem harmadik felek. A 32 GB-os modell 769 dollár helyett 919,99-ért vihető, bár legalább ingyen szállítással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.