Hirdetés

16 órát is bír a víz alatt a Galaxy S7 edge



|

A vártnál jobban bírja a vizes kalandokat a Samsung csúcskészüléke.

Hirdetés

Ugyan a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge külsőre nem sokban térnek el az elődöktől, tudásban és funkcióban sok hasznos újdonságot hoztak. 

Hirdetés

Az egyik ilyen, hogy por-és vízálló a burkolatuk. Mindkettő IP68-as minősítést szerzett, ami a Samsung szerint elég arra, hogy egy 1,5 méter mély vízben 30 percet is kibírjon a két készülék. 

A jelek és a tesztek szerint azonban ennél többet is bír a két zászlóshajó. 

Az Unbox Therapy egy Samsung Galaxy S7 edge-et elmerített egy üveg vízben, bekapcsolt állapotban. 16 óra 36 percet töltött így el a készülék, és túlélte, tökéletes állapotban. 

Meg kell persze jegyezni, hogy egy üveg víz nem fejtett ki nagy nyomást az eszközre, a helyzet lehet, hogy más lett volna egy medence mélyén például.

Ezt nem tudjuk, de remélhetőleg soha senkinek nem kell majd élesben tesztelnie. Az viszont fölöttébb jó hír, hogy a gyári értéknél tovább bírja víz alatt a két új modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.