Hirdetés

160 euróért jön a HTC Desire 310



|

A Motorola Moto G közvetlen riválisáról van szó.

Hirdetés

A tavalyi év legnagyobb stratégiai hibájának az olcsó telefonok hanyagolását tartja a HTC, az ígéretek szerint idén már komolyan vehető kínálattal fog rendelkezni az alsó szegmensben is. Két modellt az MWC-n már leleplezett a gyártó, a harmadikat pedig ma jelentette be: a HTC Desire 310 névre hallgató mobil 160 eurós – olyan 49 ezer forintos – áron elméletileg április 10-én válik majd elérhetővé.
 

Hirdetés


Árából sejthetően nem hatalmas találmány a sajnos még Android 4.2.2 rendszerű telefon, ám ennyi pénzért korrektnek tűnő hardvert kapott: az érintőkijelzője 4,5 colos és 854 × 480 pixeles, az előlapi kamerája VGA felbontású, a hátlapi fixfókuszos szenzora 5 megapixeles (1080p-s videókat is lehet rögzíteni vele), a MediaTek processzora négymagos és 1,3 GHz-es, a memóriája 1 GB-ra rúg, a bővíthető háttértára pedig 4 GB kapacitású.


A HTC Desire 310 további fontosabb specifikációi: HSPA+ modem, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, A-GPS, FM rádió, 2000 milliamperes akku, 140 grammos súly, 132 × 68 × 11 milliméteres méret.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.