Hirdetés

18,4 hüvelykes táblagéppel készül a Samsung?



|

Nem az abszolút csúcskategóriát célozhatja vele a gyártó.

Hirdetés

Hetek óta kering a pletyka, miszerint a Samsung egy gigászi méretű táblagépen dolgozik, ám eddig kevés érdemi információ érkezett az állítólagos termékről. A tipikusan megbízható informátorokkal rendelkező SamMobile most leránthatta a leplet a hardveres specifikációkról, bár természetesen fenntartásokkal kell kezelni a lenti információkat.

Hirdetés


A portál szerint a "Tahoe" kódnevű termékbe 18,4 hüvelykes és 1920×1080 pixeles TFT-LCD érintőkijelző került. A felbontás kissé meglepő annak fényében, hogy a gyártó jóval kisebb megjelenítővel rendelkező friss csúcsmobiljaiban már 2560×1440 képpontos panelek dolgoznak. A rendszermemória is csak 2 GB lehet, noha a csúcskategóriában - részben pont a Samsungnak köszönhetően - mára 4 GB lett az elvárás.


A további pletykált tulajdonságok viszont feltétlenül csúcskategóriás táblagépre utalnak: nyolcmagos processzorú Samsung Exynos 7580 lapkakészlet, 32 GB bővíthető háttértár, 2 és 8 megapixeles kamerák, 5700 milliamperes akku, 452 × 276 × 11,9 mm-es méret, Google Android 5.1 OS.


Nektek kellene egy ekkora táblagép? Ha igen, akkor milyen megfontolásból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.