Hirdetés

2 év múlva itt az 5G



|

A Samsung és a KT Corporation 5G-s próbaüzemet tartanak majd a 2018. évi téli olimpiai játékok alatt.

Hirdetés

A Samsung és a KT Corporation bejelentették, hogy sikeresen zárták a korai 5G-s teszteket, a céljuk pedig az, hogy a világ első 5G-s próbaüzemét tartsák meg a 2018. évi téli olimpiai játékok alatt. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a nyilvánosság is használhat majd 5G-s kapcsolatot a tervezett 2020-as évnél korábban. Globálisan akkor indulhat el az 5G. 

Az, hogy a technológia mikor jut el mindenkihez, az okostelefonok és a chipek gyártóin, valamint a mobilszolgáltatókon múlik. 

A Qualcomm nem is olyan régen állt elő az X50 5G-s mobilmodemmel, az amerikai Verizon és T-Mobile pedig már megkezdték a teszteket. 

Az 5G elméletben 10 Gbps-os sebességet is lehetővé tud tenni. 2020-ra az adatfogyasztás a harmincszorosára emelkedik, a telekomcégek kisebb felszereléseit pedig olyan helyekre is telepítik, mint a buszmegállók vagy a lámpák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.