Hirdetés

2 évig frissíti a Google a Pixeleket



|

Legalább 2018. októberéig kap szoftveres frissítéseket a Google két aktuális csúcskészüléke.

Hirdetés

A tesztek és a visszajelzések szerint a Google Pixel és Pixel XL okostelefonjai valóban elképesztően jól sikerültek, és joggal lehet talán a legjobb androidos készülékeknek nevezni ezeket - ráadásul a kamerás állítások sem túlzóak. Azonban az eszközök igen magas vételárát egyre több kritika éri, gyakorlatilag pont ugyanannyi szerepel a cédulákon, mint az iPhone 7 szériánál. 

Hirdetés

A kritikusok azt is sérelmezik, hogy a Google nem tervez olyan hosszú szoftveres támogatást nyújtani az eszközeihez, mint az Apple. Most az kiderült, hogy meddig kapnak hivatalosan frissítéseket a Pixelek. 

A Nexusok nagy erőssége a gyors frissítés volt a múltban, ezeket legalább 18 hónapon át garantálta a Google, azonban általában tartotta a 2 éves keretet. 

A Pixeleknél továbbra is kulcsszerep jut a frissítéseknek, amelyeket legalább 2018. októberéig garantál a Google. Ezután nem törvényszerű, hogy lesz rájuk újabb Android, de nem is elképzelhetetlen. A Nexus 6 például már kifutott az időkeretből, de megkapja az Android 7.1-et év végén. 

A biztonsági frissítéseket természetesen jóval tovább biztosítja majd a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.