Hirdetés

2 gigabájtos telefonok?



|

A Sandisk bemutatta telefonokba szánt microSD memóriakártyáját.

Hirdetés

Mégis, most már két gigabájtos kapacitású változata is kapható, ahogy azt a Sandisk, a flash kártyák eredeti feltalálója bejelentette. A kártyához SD adaptert is mellékelnek, így használható SD kompatibilis telefonokban, kamerákban és egyéb eszközökben is.



Az új termék igazi létjogosultságát a napjainkban bemutatott olyan „csokitelefonok” adják, mint a Verizon Wireless Chocolate az LG-től. A könnyed, kis méretű készülékek új generációja alkalmas MP3 lejátszásra és éppen a visszafogott készülékméret érdekében microSD médiával bővíthető. Az új, két gigabájtos kártya használatával a telefon tulajdonosai akár 1000 dalt is letölthetnek készülékükre. Szintén igen hasznos a nagy -- és cserélhető -- kapacitás a legtöbb mai telefonba beépített fényképezőgép miatt.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.