Hirdetés

A 200 legjobb app - egy kiadványba sürítve



|

Megjelent a legújabb kiadványunk, amelyben egy helyre gyűjtöttük napjaink legjobb applikációit. A digitális füzetet ajándékba adjuk a márciusi PC World magazin vásárlóinak.

Hirdetés

Ma már mindenre van egy app. Szerencsére rendkívül kreatívak a világ applikációfejlesztői, így
az okostelefonunk segítségével megfigyelhetjük a madarakat, azonosíthatjuk az éppen játszott
zeneszámot, vagy egy nem létező gorillát varázsolhatunk közvetlenül magunk elé. Nehéz átlátni
a több millió darabot számláló applikációkínálatot és megtalálni a valóban hasznos megoldásokat, főként, hogy az áruházakban rengeteg a szemét és a magára hagyott szoftver. Az elmúlt hónapokban mi megpróbáltuk a lehetetlent, és több ezer programot kipróbálva kiválasztottuk azt a 200 darabot, amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani minden olvasónknak.





Ízelítő a tartalomból:

- Sulikezdő alapcsomag
- Modern információforrások
- Szerkesztett felvételek
- Kiterjesztett és virtuális valóság
- Tábla- és kártyajátékok mobilra

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő márciusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.