Hirdetés

200 MP-es kamerával támad a Xiaomi új mobilja



|

A pletykák keringenek már erről egy ideje, de most egy fotó is kiszivárgott.

Hirdetés

2021 júliusa óta sejteni lehet, hogy egy 200 MP-es kamerával ellátott mobilon dolgoznak a Xiaomi szakemberei, nemrég azonban már nem csak a kósza pletykákkal kell beérnie az erre kíváncsiaknak, ugyanis kiszivárgott egy fénykép is a Xiaomi 12T Pro névre hallgató modellről.

A fotó pedig nehezen lehetne ennél egyértelműbb, mivel a kamerára egészen konkrétan rá van vésve a "200 MP"-es felirat.

Hirdetés

Nagyon hasonlít a képen látható kamerasziget egyébként a Redmi K50 Ultrára, és mivel a Xiaomi szereti a Redmi készülékeket más néven piacra dobni Kínán kívül, tényleg simán lehet, hogy a K50 Ultra fog Xiaomi 12T Próvá mutálódni. A The Redmi K50 Ultra modellszáma 22081212C a 12T Próé pedig 22081212UG - az utolsó betűk minden bizonnyal a megcélzott piacokat jelölik (China, illetve Global).

Ha a specifikációk változatlanok maradnak, akkor egy Snapdragon 8+ Gen 1 chippel ellátott mobilra számíthatunk. 

Íme az említett fotó:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.