Hirdetés

2014 a Chromebookok éve lehet



|

A Digitimes Research szerint a notebook-eladások 5 százalékát is jelenthetik.

Hirdetés

A Digitimes Research legfrissebb elemzése alapján a Google Chromebookjai 2014-ben akár komoly keresletnövekedésre is számíthatnak. A jóslatok szerint akár 8 milliót is eladhatnak belőle jövőre, ami a notebook-eladások 5 százalékát jelentené. Ez az optimistább forgatókönyv, ami akkor következne be, ha a Google még több erőforrást állítana a platformra, a Microsoft stratégiája pedig nem bizonyulna működőképesnek. 

Hirdetés

A pesszimistább várakozások szerint 2014-ben a Chromebookok a notebook-eladások 2,4 százalékát teszik ki. Többek szerint valószínűbb az első teória, elvégre a gyártók egyre több Chromebookot mutatnak be, a Microsoft jövőbeli tervei és az ügyvezetőjének a kiléte pedig elég bizonytalanok jelen pillanatban. 

A gyártók között mostanában aktív az Acer, a Samsung és a Hewlett-Packard, de a napokban a Dell is bemutatta a maga megoldását. Akárcsak a legtöbb hasonló eszköz, úgy a Dell Chromebook 11 is elsősorban az iskolásoknak lehet kiváló választás. 

 

Fotó: CraftyMoni

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.