Hirdetés

2015 elején érkezik a Google legómobilja



|

A Time szerint a Project Ara már 50 dollárért megvásárolható lesz.

Hirdetés

A Time csütörtöki riportjában azt írta, hogy a Google a jövő év elején dobja piacra első moduláris okostelefonját. A lap értesülései szerint a Project Arát fejlesztő Advanced Technology and Projects (ATAP) csoport egy héten belül elkészülhet az első működő prototípussal.

Hirdetés

A Time szerint a Google első körben egy rendkívül egyszerű és olcsó konfigurációt fog bemutatni: az 50 dolláros készülék állítólag csak WiFi-kapcsolattal rendelkezik majd. Az ATAP szakemberei abban bíznak, hogy így is kapós lesz, és a felhasználók idővel újabb és újabb hardverelemekkel egészítik majd ki a legómobilt – és így olyan okostelefont építhetnek maguknak, amely teljes mértékben kiszolgálja az igényeiket.

A keresőcég marketingszakemberei szerint a Project Ara-telefonok elsősorban a feltörekvő országokban lehetnek majd népszerűek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.