Hirdetés

2020-ra több embernek lesz telefonja, mint áramszolgáltatása



|

A Cisco szerint több embernek lesz telefonja, mint ahány áramhoz és vezetékes vízhez tud jutni.

Hirdetés

A Cisco éves, mobilforgalomra vonatkozó jelentése szerint 2020-ra eljutunk odáig, hogy több embernek lesz mobiltelefonja, mint ahány hozzáfér elektromossághoz vagy vezetékes vízhez. 

Hirdetés

Négy éven belül 5,4 milliárd mobiltulajdonos lehet, míg áramszolgáltatása csak 5,3 milliárdnak, vezetékes vize 3,5 milliárdnak lesz. Autóból 2,8 milliárd lesz az utakon. 

2020-ban 366,8 exabájtnyi adatot forgalmazunk majd, ami megfelel 81 billió Instagram-fotónak vagy 7 billió YouTube-videónak. Ez tízszer annyi adatmennyiség, mint amit tavaly a világ elfogyasztott. 

A mobilinternetes forgalom 81 százalékát okostelefonok adják majd, és persze az 5G miatt 75 százalékban videók streamelésére lesznek használva. 

A Közel-Keleten és Afrikában a mobilnetes sebesség 1500 százalékkal emelkedhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.