Hirdetés

24 milliárd dollárt fektet kijelzőkbe és memóriákba a Samsung



|

A mobilpiacon olyan sok a megrendelés, hogy a Samsungnak fokoznia kell az alkatrészek gyártását.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy bár a Samsung negyedéves eredményére rossz hatással volt a Galaxy Note 7 kudarca, pénzügyileg még rövid távon sem jelent problémát a készülék bukása, ugyanis a Samsung rengeteg alkatrész-megrendelést kap. 

Hirdetés

Nem csak a félvezetőgyártással szárnyal a Samsung, az OLED-kijelzők is nagy tempóban viszik előre a céget. Olyannyira, hogy a Samsung most kénytelen 24 milliárd dollárt fektetni az alkatrészek gyártásának a fokozásába. 

Nem csak a Samsung saját mobilos üzletága, a külsős partnerek is óriási megrendelésekkel állnak elő. 

A beruházás egyébként nem meglepő, hiszen nemrég derült ki, hogy a Samsung elsőként indította meg a 10 nm-es lapkakészletek sorozatgyártását. 

A pletykák szerint a 2017-es iPhone-ok OLED-kijelzőinek a nagyját is a Samsung szállítja majd. Természetesen a Samsung jövőbeli készülékei szintén a lekerekített OLED-panelekre alapoznak majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.